Koiran trimmaus Saarijärvellä

Teemme myös muiden eläinten takkujenpoistoa sopimuksesta

Omistitpa sitten chihuahuan, corgin tai collien, koiran trimmaus ja turkin siistintä ovat tarpeellisia toimia säännöllisin väliajoin. Koiran turkista on pidettävä huolta, jotta hännänheiluttajalla olisi mukava olla, turkki pysyy kauniina ja iho turkin alla terveenä. Eläinpalvelu Aesa Bra:ssa koiran trimmaus sujuu ammattitaidolla kaiken kokoisille koirille. Jos koirasi ei tarvitse trimmausta mutta turkkia pitäisi siistiä, sekin onnistuu. Lisäksi teemme sopimuksen mukaan takkujen poistoa myös kissoille ja kaneille. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai varaa aika saman tien!

Ohjeita trimmaukseen tulijalle

Voit saapua koiran kanssa pääovista aulan läpi. Mikäli tulet takaovesta, ilmoitathan siitä esim. soittamalla tai aikaa varatessasi, niin ovi on auki lukosta tullessasi.

Koira pestään ja harjataan hyvin aina edellisenä iltana. Leikattavan koiran turkki tulee aina olla puhdas ja kuiva ennen trimmausta. Huomioi tämä tuodessasi koiraa trimmaukseen esim. sadekelillä.

Huom! Mitä paremmassa kunnossa turkki on, sitä siistimpi on työn jälki. Trimmattavan koiran turkista tulisi huolehtia päivittäin/viikoittain.

Peruutukset

Mikäli estyt tuomasta koiraa trimmaukseen tai siistimiseen, tulee varattu aika peruuttaa edellisenä päivänä tai viimeistään trimmauspäivän aamuna. Peruuttamattomista ajoista perimme 50% toimenpiteen hinnasta.

Peruutukset samaan numeroon kuin ajanvaraukset: 040 743 8784.

Trimmauksen hinta ja ajanvaraus

Voit varata ajan trimmaukseen soittamalla Petralle 040 743 8784 tai paikan päällä liikkeessämme.

  • Trimmaus sisältää kone- ja saksityöt asiakkaan toiveen mukaan, kynsienleikkuun ja korvakarvojen nyppimisen.
    • Pienet koirat alk. 45 euroa
    • Isot koirat 65 euroa ja kestosta riippuen
  • Siistiminen toiveiden mukaan; korvat, mahanalunen, tassukarvat, peräpää jne. Kynsienleikkuu sisältyy hintaan.
    • Pienet koirat alk. 20 euroa
    • Isot koirat 35 euroa ja kestosta riippuen

Mikäli koira vaikeuttaa suuresti toimenpidettä, perimme lisämaksun joka on enintään kaksinkertainen.

Huom! Jos koira on likainen/hiekassa trimmaukseen tullessa, veloitamme trimmauksen lisäksi terän teroituksen hinnan (20 euroa).

Takkujenpoistoa (kissat, koirat, kanit jne.) ja pieniä siistimisiä tekee Petra sovitusti. Teemme myös pelkät kynsien leikkaukset.