Karvat järjestykseen

Omistitpa sitten villakoiran, bichon friseen tai spanielin, koiran trimmaus ja siistintä ovat tarpeellisia toimia säännöllisin väliajoin. Koiran turkista on pidettävä huolta, jotta hännänheiluttajalla olisi mukava olla, turkki pysyisi kauniina ja iho turkin alla terveenä. Teemme kaikkien rotujen kotitrimmaukset ja siistimiset ammattitaidolla kaiken kokoisille koirille. Lisäksi teemme sopimuksen mukaan takkujen poistoa myös kissoille ja kaneille. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai varaa aika saman tien!

Ohjeita trimmaukseen tulijalle

Saavuthan ajoissa trimmaukseen, jotta et sotke mahdollisten muiden trimmaukseen tulijoiden aikatauluja. Koira tulee myös noutaa trimmaajan ilmoittamana ajankohtana samasta syystä.

Koira pestään ja harjataan hyvin aina edellisenä iltana. Leikattavan koiran turkki tulee aina olla puhdas ja kuiva ennen trimmausta. Huomioi tämä tuodessasi koiraa trimmaukseen esim. sadekelillä. Tällöin koiraa ei lenkitetä ennen trimmausta ja se mielellään kannetaan autosta sisälle.

Huom! Mitä paremmassa kunnossa turkki on, sitä siistimpi on työn jälki. Trimmattavan koiran turkista tulisi huolehtia päivittäin/viikoittain. Emme ota vastuuta huonosta trimmausjäljestä joka johtuu turkin hoitamatta jättämisestä.

Todella likaisen koiran voimme jättää trimmaamatta tai veloitamme trimmaushinnaston lisäksi terän teroituksen hinnan 20e.

Peruutukset

Mikäli estyt tuomasta koiraa trimmaukseen tai siistimiseen, tulee varattu aika peruuttaa edellisenä päivänä tai viimeistään trimmauspäivän aamuna! Peruuttamattomista ajoista perimme 50% toimenpiteen hinnasta.

Peruutukset samaan numeroon kuin ajanvaraukset: 040 743 8784.

Trimmauksen hinta ja ajanvaraus

Voit varata ajan trimmaukseen puhelimitse 040 743 8784 , sähköpostitse info@aesabra.com tai paikan päällä liikkeessämme.

  • Trimmaus sisältää kone- ja saksityöt asiakkaan toiveen mukaan, kynsienleikkuun ja korvakarvojen nyppimisen
    • Pienet koirat alk. 45 euroa
    • Isot koirat alk. 65 euroa
  • Siistiminen toiveiden mukaan; korvat, mahanalunen, tassukarvat, peräpää jne. Kynsienleikkuu sisältyy hintaan
    • Pienet koirat alk. 20 euroa
    • Isot koirat alk. 35 euroa

Emme tarjoa nypintäpalvelua nypittäville roduille. Voit kysyä liikkeestämme yhteystietoja sinua lähimmälle nyppijälle.

Huom! Jos koira on  erittäin likainen tai hiekassa trimmaukseen tullessa, veloitamme trimmauksen lisäksi terän teroituksen hinnan 20 euroa.

Takkujenpoistoa (kissat, koirat, kanit jne.) teemme myös sovitusti edulliseen hintaan, alk. 5 euroa. Hintaan vaikuttaa merkittävästi työhön käytetty aika.