Kissanruoka ja kissatarvikkeet

Meiltä vain parasta kissallesi

Eläinpalvelu Aesa Bra:sta saat hankittua kissallesi laadukasta ja ravinteikasta kissanruokaa sekä kaikki tarpeelliset kissatarvikkeet niin kissasi hoitoon, liikuntaan kuin leikittämiseenkin. Kattavaan valikoimaamme kuuluvat myös erilaiset kissanhiekat, joiden avulla kissanlaatikko pysyy helppohoitoisena ja raikkaampana pidempään. Luonnonystäviä ilahduttaa erityisesti paakkuuntuva puupelletti, joka on ekologinen vaihtoehto tavalliselle kissanhiekalle. Ruoissa ja tarvikkeissa edustamme tunnettuja ja suosittuja valmistajia, joiden tuotteet ovat varmasti niin kisaan kuin omistajankin mieleen. Tervetuloa palveltavaksi – lemmikkitarvikekauppamme löydät Saarijärven S-Marketin kupeesta.

Kissan tarvikkeet

Uupuuko jotakin valikoimastamme? Kysy rohkeasti!

Tällä sivulla voit jo tutustua valikoimaamme ja tulla liikkeeseen tutustumaan kaikkeen, mitä meillä on tarjolla. Haetko kuitenkin jotain tiettyä? Tällöin haluaisimme mielellämme tietää, minkä valmistajan kissanruoka tai minkälaiset kissatarvikkeet sinulla olisivat mielessä. Koska haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, voi meiltä kysyä myös valikoimamme ulkopuolisten tuotteiden tilaamista. Pääasiallista palvelualuettamme ovat Saarijärvi, Jyväskylä, Äänekoski, Kivijärvi, Kinnula, Karstula Tiesithän, että tarvittaessa lähetämme tuotteita myös postitse. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monipuolinen kissanruokavalikoima

 • Kuivaruoat: Royal Canin, Josera, Golden Eagle ja Kattovit.
 • Kosteat ruoat: Royal Canin, Animonda, Miamor, Almo nature, Leonardo, Applaws ja MUSH-raakapakasteet.

Kannattaa kysyä myös muiden ruokien toimitusmahdollisuutta, tilaamme tarvittaessa mm. Applawsin kuivaruokia suoraan asiakkaalle. Ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo tarvittaessa ravitsemusasioissa ja terveyteen liittyvissä ongelmissa.

Vaisto Cat -täysravinto

VAISTO CAT – 100% luonnollinen kissojen täysravinto nyt taas valikoimissamme!

800g ovh. 6,30 €

Makuna kana-nauta, joka sopii myös kissanpennuille. Tuotteet on helppo annostella, koska ne ovat annospullia.  Koostumus on lihaa, luuta, rustoa, sisäelimiä, kylmäpuristettua auringonkukkaöljyä ja merilevää.

Kattovit erikoisruokavaliot kissoille

Nyt meiltä erikoisruuat virtsakiteiden ehkäisyyn (urinary), munuaisten vajaatoimintaan (niere/renal), diabeetikoille ja allergisille kissoille. Sarjassa kuiva- ja märkäruuat, urinary- ja renal-ruuat suoraan hyllystä, muut tilauksesta. Joseralta löytyy myös Carismo-kuivaruoka munuaisten vajaatoimintaa poteville kissoille.

Laadukas tarvike- ja hoitotuotevalikoima

 • Asuminen: Kiipeilypuut, lelut, pedit, ruokakupit, kissanluukut
 • Kuljetus: Kuljetushäkit ja -boxit, valjaat ja taluttimet
 • Hoitotuotteet: Shampoot, harjat, kammat, karstat, kuonokopat
 • Lisäravinteet: Vitamiinivalmisteet, Feliway-tuotteet jne.
 • Herkut: Maitonapit, kissanminttunapit, pehmeät lihatikut yms.
 • Hygieniatuotteet: Kissanvessat, kissanhiekat, entsyymipuhdistusaineet
 • Kissakarkotteet merkkailun ja raapimisen eston, tietyistä paikoista poissa pitämiseen

Hyvä valikoima kissanhiekkaa

Kissanhiekan laatuun kannattaa panostaa! Kissasi voi paremmin ja laatikon putsaus käy helpommin. 

 • Racinel Comfort -kissanhiekka: Valmistettu 100% luonnonmontmorilloniitista, johon on lisätty aktiivihiiltä parantamaan hajunsitomiskykyä. Muodostaa paakkuuntuessaan kiinteän ja tiiviin paakun. Hiekan vaihtaminen on miellyttävää, koska se on 99% pölytöntä. Pakkaus 15 kg, ovh. 19,90 €
   
 • ÖKOPLUS paakkuuntuva puupelletti: Sitoo hyvin hajut, on kevyttä ja kompostoituu. Lisäksi erittäin riittoisaa. Loistava valinta luonnonystävälle! Varastossa kolme pakkauskokoa; 10, 20 ja 40 litraa. Ovh. 13,90/25,90/49,90 €
   
 • Odour Buster -kissanhiekka: Markkinoiden pölyämättömin paakkuuntuva kissanhiekka joka pysyy hajuttomana jopa 7 päivää! Pienirakeinen hiekka muodostaa tiukan paakun ja kestää todella pitkään. Asiakkaidemme kestosuosikki ja hintansa väärti. Pakkaus 15kg, ovh. 24,90 €