Koiranruoka ja koiratarvikkeet

Muonaa, tarvikkeita ja herkkuja hännänheiluttajalle

Koiraa ei turhaan sanota ihmisen parhaaksi ystäväksi. Haluatkin varmasti taata ystävällesi hyvinvoivan, aktiivisen arjen, ja siihen löydät parhaat tarvikkeet Eläinpalvelu Aesa Bra:n lemmikkitarvikeliikkeestä. Valikoimistamme löydät laadukasta, ravinteikasta koiranruokaa niin raakapakasteena kuin kuivamuonana sekä kaikenkarvaiset koiratarvikkeet niin ulkoiluun, leikkimiseen, ruokailuun, lepoon ja oikeastaan kaikkeen, mitä koirasi elämään vain kuuluu! Tutustu laajaan valikoimaamme jo etukäteen ja tule ostoksille.

koirat

Palvelua sinun ja koirasi makuun

koiraVaikka valikoimamme ovatkin laajat, voi silti olla, ettet löydä tarvitsemaasi. Tällöin haluamme mielellämme tietää, minkä valmistajan koiranruoka tai koiratarvikkeet sinulla olisivat mielessä. Meillä on hyvät mahdollisuudet tilata valikoimamme ulkopuolisiakin tuotteita liikkeeseemme. Olemme muutenkin hyvin joustavasti ja asiakaslähtöisesti palveleva lemmikkitarvikekauppa. Saarijärvi, Jyväskylä, Äänekoski, Kivijärvi, Kinnula, Karstula ja muut sadan kilometrin säteellä sijaitsevat paikkakunnat kuuluvat palvelualueeseemme, sillä voimme sopia myös kotiinkuljetuksesta isompien tilausten yhteydessä. Tiesithän, että tarvittaessa lähetämme tuotteita myös postitse. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ravinteikasta ruokaa koirallesi

Tutustu kattavaan valikoimaamme! Meiltä löydät niin raakapakasteet, kuivamuonan kuin herkutkin.

Kotimaiset MUSH-raakapakasteet

Koirien raakaruokinta on lisääntymässä jatkuvasti. MUSH-tuotesarjasta löytyy jokaiselle jotakin.  Vaisto-ateriat ovat helppoja annostella pienellekin koiralle, koska ateriat on pakastettu pullina. Ne on koostettu täydelliseksi ateriaksi, joten koirasi ei tarvitse mitään muuta. Sarjasta löytyy myös esim. kokonaisia kanansydämiä, jotka ovat herkkua niin koirille kuin kissoillekin! Monet syöttävät myös kuivaruokaa ja osaksi raakapakasteita.  Kannattaa ainakin kokeilla raakaruokintaa osana koiran ja kissan ruokavaliota!

Josera-kuivamuonat

Kaikkien Josera-ruokien valmistuksessa on käytetty vain erittäin korkealaatuisia raaka-aineita, jotka täyttävät myös tiukat elintarvikeraaka-aineiden laatuvaatimukset. Pakkauskoot 1,5,4,15 ja 20 kg. Nouda maistiaispussi ja esite myymälästämme!

Ei vehnää, soijaa, maitotuotteita tai sokeria. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. Ei geenimanipuloituja raaka-aineita. Tuotteiden raaka-aineet tulevat lähialueiden tiloilta sekä sopimusteurastamoilta. Tuotteiden maistuvuus on omaa luokkaansa!

Herkkutiskistämme maittavat herkut parhaalle ystävällesi

Kotimaisia RAUH-herkkupaloja! Hodarissa naudannahkarullaan on kätketty siansaparo ja nakkisämpylän sisään kätkeytyy sonninsuti.  Nämä ovat taattua herkkua, hinnat alk. 6,50 kpl. Myös. korvia (possu, lammas, peura, jänis), kanan rintafileitä, peuranluita, naudanmahapaloja, kasvispurutikkuja, naudan henkitorvia + monia muita terveellisiä ja maistuvia purtavia jokaiseen makuun.

Muut ruokamerkkimme

Ruuista varastotuotteena: Josera, Royal Canin, Golden Eagle, Nutro Natural Choice, Rekku ja Belcando-säilykkeet sekä MUSH-raakapakasteet. Kauttamme on myös mahdollista tilata mm. Belcandon kuivaruokia. Golden Eagle Hypo-Allergenic sarjasta löytyy lammas-riisi, lohi-peruna ja ankka-peruna. Nämä ovat puhtaita täysravintoja allergioista, suolistovaivoista ja ravintoaineherkkyyksistä kärsiville koirille

Mikäli valikoimistamme ei löydy etsimääsi ruokaa, tiedustele rohkeasti olisiko meidän mahdollista toimittaa haluamasi koiranruoka sinulle. Ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo tarvittaessa myös ravitsemusasioissa ja ongelmissa.

Koiratarvikkeet joka koiralle

Koiratarvikevalikoimastamme löydät kaiken tarvittavan pennulle tai jo iäkkäämmälle koiralle.

Tuotemerkkejämme ovat mm. Jokke, Top Canis, Hurtta, Kardog, Nobby, Kong, Back on Track, PuppyStyle, Racinel, Zolux, PetProducts..

  • Ulkoilu: pannat, taluttimet, valjaat, flexit, heijastimet, talutusvyöt ja joustotaluttimet sauvakävelyyn ja hiihtoon, vetovaljaat, juoksuvaijerit, tunnistuslaatat kaiverrettuna odottaessa haluammallasi tekstillä
  • Koirien puvut: Sadetakit, talvitakit, manttelit ja haalarit, säärystimet, tossut, pelastusliivit, huomioliivit. Asut myös metsästyskoirille mittatilauksella Kardogilta
  • Lelut: Pallot, pehmot, solmunarut, pentulelut, frisbeet, vesilelut, älypelit jne.
  • Harrastukset ja koulutus: Jälkiliinat, naksuttimet, pillit, patukat, hakurullat, koulutuspalat ja -herkut, haukunestopannat (myös vuokraus), noutokapulat, dummyt. Pakkasessa esim. kaneja jäljestykseen.
  • Pedit: Pesät, patjat, iglut, peitot, myös kuljetushäkkeihin pohjallisia
  • Ruokailu: Teräksiset, muoviset, keraamiset ja melamiiniruokakupit, ruokakupin alustat, juomapullot, ahmimiskupit, matkakupit
  • Kuljetus: Kuljetusboxit ja -häkit, auton penkinsuojukset, turvavyövaljaat
  • Hoitotarvikkeet ja hoitotuotteet: Harjat, kammat, karstat, Furminator, nyppimiskammat, trimmaustarvikkeet, rusetit ja kumilenksut, Moser- ja Wahl-trimmerit
  • Hygienia: Shampoot ja hoitoaineet, hammastahnat ja -harjat, juoksusuojat, poikapöksyt, pentujen pissa-alustat, entsyymipuhdistusaineet, kakkapussit
  • Lisäravinteet: Vitamiinit, maitohappobakteerit, rasvahappovalmisteet, nivelravinteet, Adaptil-feromonivalmisteet jne.