Hyvinvointituotteet aktiiviseen elämään

Lemmikkitarvikkeiden ohella tuotteita myös sinulle

Eläinpalvelu Aesa Bra on täyden palvelun lemmikkitarvikekauppa, mutta meiltä löydät tuotteet myös omaan hyvinvointiisi. Valikoimiimme kuuluvat ratsastusasusteet, Back on Track -tuotteet sekä aloe vera -tuotteet. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja tuotteistamme tai aja suoraan kaupan pihaan. Löydät meidät kätevästi Saarijärven S-Marketin yhteydestä, joten parkkitilaa riittää. Lämpimästi tervetuloa!

Ratsastusasusteet

Tilaamme hevostuotteemme Kapriolilta (Equipage, PK, Back2Back, Cheval, Royal Steel, Petrie..) sekä Wahlstenilta. Molempien tukkujen tuotteista löytyy meiltä kuvastot joihin on mahdollista tutustua myymälässä. Huomioithan, että toimitamme ratsastusasusteita tällä hetkellä ainoastaan tilauksesta.

Tilaustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta mikäli tuote ei ole viallinen/väärä ja ne maksetaan aina etukäteen ennen tilausta!

Aloe vera -tuotteet

Aesa Bra:sta löydät myös laadukkaat aloe vera -tuotteet sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin. Aloe veraa on jo tuhansia vuosia käytetty erilaisiin terveyttä edistäviin tarkoituksiin, ja kasvi tunnetaan erityisesti hoitavuudestaan ja ravinteikkuudestaan.

Back on Track -tuotteet

Back on Track -tuotteet lievittävät kipua ja tulehdusta, vähentävät lihasjäykkyyttä ja lisäävät verenkiertoa, jolloin paraneminen nopeutuu. Tuotteita voidaan käyttää myös lämmittämään lihaksia ennen fyysistä harjoitusta ja näin ennaltaehkäistä vammojen syntymistä lihaksissa ja nivelissä.

Alusasut, poolopaidat ja kaulurit lämmittävät mukavasti ulkoillessa ja ehkäisevät rasitusvammoja. Tuotteen kuituihin on lisätty keramiikkajauhetta; keraaminen osa heijastaa kehon lämpöä takaisin infrapunan aallonpituudella. Infrapunasäteilyllä on todettu kipua lievittävä vaikutus. Jännittyneet lihakset rentoutuvat ja paranemisprosessit nopeutuvat nivelissä ja lihaksissa.

Tule noutamaan uusi esite!

Back on Track – ihmisille:

  • Niska-, kyynär- ja rannesuojat, olkapääsuojat, selkävyöt, polvi-, pohje- ja nilkkasuojat
  • Paidat ja alusasut, kaulurit, niskasuojat, huivi, pipo, käsineet, sukat ja pohjalliset.
  • Vuodevaatteet: tyynyt, sijauspatjat, tyynyliinat ja lakanat. Lisäksi kätevät minipeitot.

Back on Track – koirille:

  • Manttelit, kinner- ja säärisuojat. Minipeitot sopivat myös koirien makuualustoiksi.

Back on Track – hevosille:

  • Loimet, satulahuovat, selänlämmittimet, pintelit, pintelipatjat sekä kinner- ja polvisuojat.