Lemmikkitarvikkeet pieneläimille

Hoikan herkku

Tuotteet kaneille, jyrsijöille, linnuille ja matelijoille

Eläinpalvelu Aesa Bra on täyden palvelun lemmikkitarvikekauppa Saarijärvellä, josta saat lemmikkitarvikkeet ja ruoat koirien, kissojen ja hevosten lisäksi myös pieneläimille. Meiltä löydät pienelle lemmikillesi terveellisiä herkkuja perusravinnon ohelle sekä leluja ja tarvikkeita yhteisiin puuhasteluhetkiin. Tule tutustumaan valikoimiimme ja hakemaan kaikki tarvitsemasi lemmikkitarvikkeet meiltä! Tiesithän, että tarvittaessa lähetämme tuotteita myös postitse.

Pieneläimen ruokinta

Yksi kaikkein tärkeimpiä lemmikin hoitoon liittyviä asioita on oikea ruokinta. Valitse lemmikillesi aina lajin mukainen ruokavalio; väärät tuotteet voivat aiheuttaa tarpeetonta harmia pienelle eläimelle. Esimerkiksi marketeissa myydään yleisesti jyrsijäsekoituksia, ja pusseissa komeilee myös kanin kuva. Kullekin jyrsijälajille pitäisi kuitenkin tarjota kullekin lajille ravintoarvoltaan sopivaa ruokaa. On hyvä ymmärtää, että kanit eivät ole jyrsijöitä, vaan jäniseläimiä, joiden ruokavalion perusta on heinä ja pelletit. Markettien jyrsijäsekoitukset ovat yleensä viljapohjaisia ja liian rasvaisia useimmille jyrsijöillekin. Myös laadukas heinä on isossa roolissa pikkulemmikkisi hyvinvoinnissa.

Kaneille ja jyrsijöille

Timoteiheinä

  • Heinää, Versele Laga -rehut jokaiselle lajille, paljon erilaisia terveellisiä herkkuja, suola- ja mineraalikiviä, C-vitamiini nesteenä ja rakeena sekä Opti-Vit monivitamiiniliuos kaikille jyrsijöille ja kaneille.
  • Häkit, WC:t, mökit, ruokakupit, juomapullot, juoksupyörät ja -pallot, puuhapalloja ym. virikkeitä, kylpyhiekkaa, purua, Milla More -haapakuiviketta 20 l ja 100 l pakkauksissa.
  • Varastossa peruskanihäkkejä, erikoisemmat boksit ja häkit tilaustuotteena.

Linnuille

  • Versele Laga -siemensekoituksia ja herkkuja, hirssintähkiä, ruoansulatushiekkaa, nokkakiviä ja monivitamiiniliuosta.
  • Erilaisia leluja ja tikkaita, juoma- ja ruoka-astioita, orsipapereita. Häkit tilauksesta.

Matelijoille

  • Sera-kuivaruokia, eläviä jätti- ja tavallisia jauhomatoja sekä jauhopukkeja.  Pakastekanit, -rotat ja -hiiret.
  • Kilppareille uutuutena Hoikan Herkun voikukkaniittyheinä 200g pakkauksessa, herkullinen lisä päivittäiseen ruokavalioon!
  • Tilauksesta eläviä hyönteisiä, esim. torakoita ja sirkkoja.
  • Lämpömattoja, lamppuja ja alusmateriaaleja kannattaa kysyä.  Varastosta löytyy jotain.  Terraarioiden sisustustarvikkeita rajoitetusti hyllyssä,

Nyt valikoimiimme saapuneet Hoikan Herkun kotimaiset, puhtaat ja laadukkaat timoteiheinät ja erikoisheinätuotteet!

Hoikan Herkku on Liperissä sijaitseva tila joka tuottaa kotimaista laatuheinää ja erikoistuotteita kaneille ja jyrsijöille.

Meillä on myynnissä heidän tuotteistaan kaikille kaneille ja jyrsijöille sopiva kortinen timoteiheinä 3kg ja 1kg pakkauksissa. Näissä riittää tarpeeksi työstettävää myös kanin vahvoille hampaille!

Voikukkaniittyheinä: Maukas sekoitus päivittäisen heinän sekaan, sopii myös maakilpikonnille! Sis. mm. voikukkaa, ratamoa ja niittyheinää.