Pieneläinten, kissan tai koiran kynsien leikkaus

Rauhallista ja asiantuntevaa palvelua lemmikillesi

Lemmikkien kynnet tulee leikata säännöllisesti, koska liian pitkät kynnet ovat epämukavat eläimelle ja vaikuttavat kävelyyn sekä jalkojen asentoon. Pitkäkyntinen lemmikki jää myös herkemmin kiinni kynsistään ja voi loukata itsensä. Jos kynsien leikkaus on sinulle vielä uutta tai muuten vain kaipaisit ammattilaista tekemään leikkuun puolestasi, ota yhteyttä meihin. Leikkaamme koirien, kissojen, kanien ja jyrsijöiden kynnet.

Milloin kynsien leikkaus pitää tehdä?

Yleensä lemmikin kynnet leikataan säännöllisesti parin-kolmen viikon välein. Toki myös silmämääräinen arvio riittää; kun lemmikkisi kynnet näyttävät pitkiltä tai kuulet selkeää rapinaa lattialla sen kävellessä, kannattaa ne leikata. Aikuisen koiran kynsien leikkausväli voi olla hyvinkin yksilöllinen riippuen koiran tavasta liikkua ja alustasta jolla liikkuminen tapahtuu.

Kynsienleikkuuta pelkäävän tai jännittävän eläimen sekä pentujen kynnet olisi erityisen tärkeää leikata säännöllisesti, jotta toimenpiteestä muodostuu rutiini. Ethän siis välttele hankalaa asiaa, vaan ota reippaasti yhteyttä mikäli tarvitset apua!

Hinnasto

Kynsienleikkaus 15,-

Hinnoittelu perustuu eläimen yhteistyökykyyn. Jos eläin vaikeuttaa suuresti toimenpidettä veloitamme lisämaksun (5-10e).

Turvallinen työskentely on meille tärkeää, joten kuonokopan käytöstä emme veloita erikseen.

Suosittelemme kynsienleikkuuta varten ajanvarausta. Toki voit tulla myös aikaa varaamatta, mikäli ennätät ehkä hetkisen odottaa. Katso myös trimmauspalvelumme, johon kynsienleikkaus sisältyy jo valmiiksi!