Pieneläinten, kissan tai koiran kynsien leikkaus

Rauhallista ja asiantuntevaa palvelua lemmikillesi

Lemmikkien kynnet tulee leikata säännöllisesti, koska liian pitkät kynnet ovat epämukavat eläimelle ja voivat vahingossa aiheuttaa haavereita ihmisille esimerkiksi leikkimisen yhteydessä. Jos kynsien leikkaus on sinulle vielä uutta tai muuten vain kaipaisit ammattilaista tekemään leikkuun puolestasi, ota yhteyttä meihin. Leikkaamme koirien, kissojen, kanien ja jyrsijöiden kynnet ammattitaidolla Saarijärvellä.

Milloin kynsien leikkaus pitää tehdä?

Yleensä lemmikin kynnet leikataan säännöllisesti muutaman viikon välein. Toki myös silmämääräinen arvio riittää; kun lemmikkisi kynnet näyttävät pitkiltä, kannattaa ne leikata. Esimerkiksi aikuisen koiran kynsien leikkaaminen voi olla hyvinkin yksilöllistä.

Kynsien leikkauksen hinta

Kynsien leikkaus alkaen 15 euroa.

Hinnoittelu perustuu eläimen yhteistyökykyyn. Jos joudumme käyttämään kuonokoppaa tai eläin vaikeuttaa suuresti toimenpidettä, veloitamme enintään kaksinkertaisen hinnan.

Suosittelemme kynsien leikkuuta varten ajanvarausta, niin sinä ja lemmikkisi ette turhaan joudu odottelemaan. Katso myös trimmauspalvelumme, johon kynsien leikkaus sisältyy jo valmiiksi!