Tarinamme

Pieneläinhoitaja ja homeopaatti Riitta Matikainen avasi Aesa Bran ovet asiakkaille lokakuussa 2005. Alkuun keskityttiin lähinnä trimmauspalveluihin ja homeopaattisiin hoitoihin.  Valikoimissa oli tasan yksi koiran- ja kissanruokasarja, jonkinverran ratsastustarvikkeita ja koiratarvikkeita. Jo parin vuoden jälkeen liiketilat tuplattiin ja tuotevalikoimaa laajennettiin huomattavasti.

Liike on nimetty Riitan ja hänen tyttärensä yhteisen islanninhevosen, Aesa Bran mukaan.  Aisuli laiduntaa nyt vihreämmillä taivaslaitumilla.

Eläinpalvelu Aesa Bra siirtyi tammikuussa 2016 Petra Härkösen omistukseen. Petra on koulutukseltaan eläintenhoitaja ja työskenteli Aesa Brassa 3½ vuotta ennen siirtymistä yrittäjäksi.

Petran kanssa töissä ahkeroivat arkipäivisin sekarotuinen Jedi, welsh corgi cardigan Sani ja englannisetteri Centti. Nämä kauppiaan apurit ovat aina rapsutuksia ja huomiota vailla ja omaavatkin kylällä suuren fanijoukon. 🙂

Petralla on myös puolalainen puoliverinen tamma Izaria, kavereiden kesken ”Issu” jonka kanssa Petra kilpailee este- ja kenttäratsastuksessa. Hevos- ja koirajutuista ei siis ainakaan tule loppua!

 

petrajaissu

 

 

 

Petra ja Issu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarjoamme terveyttä ja hyvää oloa edistäviä tuotteita ja palveluita niin eläimille kuin ihmisille.

Valikoimamme on monipuolinen ja palvelemme ammattitaidolla ja iloisella asenteella!

Emme kuulu mihinkään ketjuun, vaan olemme villi ja vapaa pienyritys! Tämä mahdollistaa sen, että voimme itse valita tuotevalikoimamme ja pystymme usein toteuttamaan myös asiakkaidemme toiveita tilaustuotteiden suhteen.

Tervetuloa meille!