Homeopaatin vastaanotto

Homeopaattiset tuotteet eivät kuulu enää valikoimiimme, mutta Riitalta on mahdollista yhä varata konsultaatio tai homeopaattisia valmisteita. Soita tai tule käymään, mikäli sinulla on tarvetta homeopaattisille hoidoille niin saat Riitan yhteystiedot!

Homeopaatti Riitta Matikaisen (ent. Ikkala) vastaanotto ihmisille ja kaikille eläimille yli 20 vuoden kokemuksella. Hoidot ajanvarausten perusteella.

Ensimmäinen käynti 90 euroa, johon varataan aikaa 1-1,5 tuntia. Vastaanottomaksu sisältää homeopaattiset valmisteet ja yhden puhelinkonsultaation.

Uusintakäynnit  50,00 euroa.

Homeopaattiset kotiapteekit kirjallisten ohjeiden kanssa ihmisille, koirille ja hevosille.  Kotiapteekkiin valitaan vähintään 10 homeopaattista valmistetta aina henkilökohtaisten tarpeiden mukaan.  Kotiapteekin hinta alk. 100 euroa.

Voit myös tiedustella Riitan kotiapteekki-kursseja ja homeopatialuentoja.

Eläinhomeopatia

Eläimet hyötyvät homeopaattisesta hoidosta siinä missä ihmisetkin, niin akuuteissa kuin kroonisissakin vaivoissa.

Homeopaattinen hoito soveltuu  kaikille eläimille. Myös tuotantoeläinten homeopaattinen hoito sallittiin 2001 maaliskuusta lähtien. Etuja ovat hoidon edullisuus ja varoaikojen puuttuminen. Koirat, hevoset ja kissat ovat vastaanotolla ne tavallisimmat eläinasiakkaat.

Homeopatia soveltuu niin kroonisten kuin akuuttien sairauksien hoitoon. Yksi tärkeimpiä etuja on mahdollisuus hoitaa myös eläinten psyykkisiä vaivoja. Kuten erilaisia pelko- ja jännitystiloja, suremista ja ikävöintiä sekä käytöshäiriöitä. Homeopatiasta on usein apua myös toistuvissa tulehduksissa, allergioissa, valeraskauksissa ym.

Omistaja osaa kertoa parhaiten eläimensä oireista, luonteesta ja käytöksestä. Koira on luonnollisesti otettava mukaan käynnille. Haastattelun tarkoituksena on löytää kullekin yksilölle parhaiten sopiva lääkeaine. Mahdolliset eläinlääkärin lausunnot ja lab.tulokset on hyvä ottaa vastaanotolle mukaan.

 

Homeopatia ihmisille

Homeopaattisen hoidon kohteena on oireileva ihminen, ei yksittäinen oire. Oire ei ole syy, vaan seuraus siitä, ettei kaikki ole kunnossa. Homeopaattisen hoidon päämääränä on vakauttaa kehon epätasapaino, joka voi esiintyä fyysisellä, mielen tai tunnetasolla. Homeopatia myös tukee kehon omia parantavia kykyjä.

Vastaanotolla haastattelun ja havainnoinnin  avulla potilaalle pyritään löytämään yksilöllisesti sopiva ja kokonaisvaltaisesti vaikuttava homeopaattinen lääke, joka aktivoi myös elimistön puolustusmekanismeja. Tämä käynnistää paranemisprosessin, mikä johtaa vähitellen oireiden häviämiseen. Yksilöllisyyteen perustuvasta hoitoperiaatteesta johtuen samannimistä sairautta potevat voivat saada täysin eri valmisteen. Siksi taudin nimi tai lääketieteellinen diagnoosi ei ole ensisijaisen tärkeää, vaan henkilön tuntemien oireiden kokonaisuus.