Koirille

Ihania syysuutuuksia saapunut myymäläämme! Hihnoja, pantoja, haalareita, mantteleita ja villapaitoja. Tule tutustumaan!

 

pukukollaasi

 

pantakollaasi

 

 

 

 

 

 

LOPUT HURTAN VUORETTOMAT KURAHAALARIT -50%

LOPUT HURTAN TOPPA- JA SADEMANTTELIT JÄTTIROTUJEN KOIRILLE

(KOOT 70-85) -50%


 Tractive GPS-paikannin metsästäville tai karkaileville koirille
 Tractive GPS-paikannin
Tractive GPS paikannin on lemmikkieläimen pantaan kiinnitettävä GPS-laite, jonka avulla omistaja voi milloin tahansa älypuhelimellaan tarkistaa lemmikkinsä sijainnin. Lemmikille voi määrittää oman Safe Zone-turva-alueen, jonka ylittämisestä puhelimeen tulee ilmoitus. Lisäksi laitteessa oleva valo lisää turvallisuutta ja auttaa löytämään lemmikin pimeässä. Laite toimii Tractive GPS-sovelluksen avulla (iOS tai Android). Käyttömaksu alkaen 3,75 €/kk. Tarjoushintaan 129,- (ovh.149,-)

MUSH-logo-RGB1Kotimaiset MUSH-raakapakasteet meiltä!
Koirien raakaruokinta on lisääntymässä jatkuvasti. MUSH-tuotesarjasta löytyy jokaiselle jotakin.  Vaisto-ateriat ovat helppoja  annostella pienellekin koiralle, koska ateriat on pakastettu pullina.  Ne on koostettu täydelliseksi ateriaksi, joten koirasi ei tarvitse mitään muuta.
Sarjasta löytyy myös esim. kokonaisia kanansydämiä, jotka ovat herkkua  niin koirille kuin kissoillekin!
Monet syöttävät myös kuivaruokaa ja osaksi raakapakasteita.  Kannattaa ainakin kokeilla raakaruokintaa osana koiran ja kissan ruokavaliota!


Josera_logoJOSERA
 -KUIVAMUONAT  .
Kaikkien Josera ruokien valmistuksessa on käytetty vain erittäin korkealaatuisia raaka-aineita, jotka täyttävät myös tiukat elintarvikeraaka-aineiden laatuvaatimukset. Pakkauskoot 1,5, 4, 15 ja 20 kg. Nouda maistiaispussi ja esite myymälästämme!
 • Ei vehnää, soijaa, maitotuotteita tai sokeria
 • Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. Ei geenimanipuloituja raaka-aineita.
 • Tuotteiden raaka-aineet tulevat lähialueiden tiloilta sekä sopimusteurastamoilta.
 • Tuotteiden maistuvuus on omaa luokkaansa!

 

 Herkkutiskistämme maittavat herkut parhaalle ystävällesi

Kotimaisia RAUH-herkkupaloja! Hodarissa naudannahkarullaan on kätketty siansaparo ja nakkisämpylän sisään kätkeytyy sonninsuti.  Nämä ovat taattua herkkua, hinnat alk. 6,50 kpl. Myös. korvia (possu, lammas, peura, jänis),   kanan rintafileitä, peuranluita, naudanmahapaloja, kasvispurutikkuja, naudan henkitorvia + monia muita terveellisiä ja maistuvia purtavia jokaiseen makuun.

 


 

Muut ruokamerkkimme:

Ruuista varastotuotteena: Josera, Royal Canin, Golden Eagle, Nutro Natural Choice, Rekku ja Belcando-säilykkeet sekä MUSH-raakapakasteet.

Golden Eagle Hypo-Allergenic sarjasta löytyy lammas-riisi, lohi-peruna ja ankka-peruna. Nämä ovat puhtaita täysravintoja allergioista, suolistovaivoista ja ravintoaineherkkyyksistä kärsiville koirille

Kannattaa kysyä myös muiden ruokien toimitusmahdollisuutta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo tarvittaessa ravitsemusasioissa ja ongelmissa.

Kauttamme on myös mahdollista tilata mm.  Belcandon kuivaruokia. Mikäli valikoimistamme ei löydy etsimääsi ruokaa, tiedustele rohkeasti olisi meidän mahdollista toimittaa ruokaa sinulle.

 


 

Koiratarvikevalikoimastamme löydät kaiken tarvittavan  pennulle tai jo iäkkäämmälle koiralle.

Tuotemerkkejämme ovat mm. Jokke, Top Canis, Hurtta, Kardog, Nobby, Kong, Back on Track, PuppyStyle, Racinel, Zolux, PetProducts..

Ulkoilu: pannat, taluttimet, valjaat, flexit, heijastimet, talutusvyöt ja joustotaluttimet sauvakävelyyn ja hiihtoon, vetovaljaat, juoksuvaijerit, tunnistuslaatat kaiverrettuna odottaessa haluammallasi tekstillä

 • Koirien puvut: Sadetakit, talvitakit, manttelit ja haalarit, säärystimet, tossut, pelastusliivit, huomioliivit. Asut myös metsästyskoirille mittatilauksella Kardogilta
 • Lelut: Pallot, pehmot, solmunarut, pentulelut, frisbeet, vesilelut, älypelit jne.
 • Harrastukset ja koulutus: Jälkiliinat, naksuttimet, pillit, patukat, hakurullat, koulutuspalat ja -herkut, haukunestopannat (myös vuokraus), noutokapulat, dummyt. Pakkasessa esim. kaneja jäljestykseen.
 • Pedit: Pesät, patjat, iglut, peitot, myös kuljetushäkkeihin pohjallisia
 • Ruokailu: Teräksiset, muoviset, keraamiset ja melamiiniruokakupit, ruokakupin alustat, juomapullot, ahmimiskupit, matkakupit
 • Kuljetus: Kuljetusboxit ja -häkit, auton penkinsuojukset, turvavyövaljaat
 • Hoitotarvikkeet ja hoitotuotteet: Harjat, kammat, karstat, Furminator, nyppimiskammat, trimmaustarvikkeet, rusetit ja kumilenksut, Moser- ja Wahl-trimmerit
 • Hygienia: Shampoot ja hoitoaineet, hammastahnat ja -harjat, juoksusuojat, poikapöksyt, pentujen pissa-alustat, entsyymipuhdistusaineet, kakkapussit
 • Lisäravinteet: Vitamiinit, maitohappobakteerit, rasvahappovalmisteet, nivelravinteet, Adaptil-feromonivalmisteet jne.
 koirat