Pieneläimille

Hienoa puhdasta heinää pienjyrsijöille syötäväksi ja peuhattavaksi.

Hienoa puhdasta heinää pienjyrsijöille syötäväksi ja peuhattavaksi.

NYT VALIKOIMIIMME SAAPUNUT HOIKAN HERKUN KOTIMAISET, PUHTAAT JA LAADUKKAAT TIMOTEIHEINÄT JA ERIKOISHEINÄTUOTTEET!

Hoikan Herkku on Liperissä sijaitseva tila joka tuottaa kotimaista laatuheinää ja erikoistuotteita kaneille ja jyrsijöille.

Meillä on myynnissä heidän tuotteistaan kaikille kaneille ja jyrsijöille sopiva kortinen timoteiheinä 3kg ja 1kg pakkauksissa. Näissä riittää tarpeeksi työstettävää myös kanin vahvoille hampaille!

Voikukkaniittyheinä: Maukas sekoitus päivittäisen heinän sekaan, sopii myös maakilpikonnille! Sis. mm. voikukkaa, ratamoa ja niittyheinää

 

VALITSE LEMMIKILLESI  AINA LAJIN MUKAINEN RUOKAVALIO

Marketeissa myydään yleisesti jyrsijäsekoituksia, ja pusseissa komeilee myös kanin kuva.  Kullekin jyrsijälajille pitäisi kuitenkin tarjota kullekin lajille ravintoarvoltaan sopivaa ruokaa.  On hyvä ymmärtää, että kanit eivät  ole jyrsijöitä, vaan jäniseläimiä, joiden ruokavalion perusta on heinä ja pelletit.Markettien jyrsijäsekoitukset ovat yleensä viljapohjaisia ja liian rasvaisia useimmille jyrsijöillekin. Myös laadukas heinä on isossa roolissa pikkulemmikkisi hyvinvoinnissa.

Tule tutustumaan valikoimiimme. Meiltä löydät myös terveellisiä herkkuja perusravinnon ohelle yhteisiin puuhasteluhetkiin. 🙂

KANEILLE JA JYRSIJÖILLE:

Heinää, Versele Laga-rehut jokaiselle lajille, paljon erilaisia terveellisiä herkkuja, suola- ja mineraalikiviä, C-vitamiini nesteenä ja rakeena sekä Opti-Vit monivitamiiniliuos kaikille jyrsijöille ja kaneille.

Häkit, WC:t, mökit, ruokakupit, juomapullot, juoksupyörät ja -pallot, puuhapalloja ym. virikkeitä, kylpyhiekkaa,  purua, Milla More-haapakuiviketta 20 l ja 100 l pakkauksissa.

Varastossa peruskanihäkkiä, erikoisemmat boksit ja häkit tilaustuotteena.

LINNUILLE:

Versele Laga-siemensekoituksia ja herkkuja, hirssintähkiä, ruoansulatushiekkaa, nokkakiviä ja monivitamiiniliuosta.

Erilaisia leluja ja tikkaita, juoma- ja ruoka-astioita, orsipapereita. Häkit tilauksesta.

MATELIJOILLE:

Sera-kuivaruokia, eläviä jätti- ja tavallisia jauhomatoja sekä jauhopukkeja.  Pakastekanit, -rotat ja -hiiret.

Kilppareille uutuutena Hoikan Herkun voikukkaniittyheinä 200g pakkauksessa, herkullinen lisä päivittäiseen ruokavalioon!

Tilauksesta eläviä hyönteisiä, esim. torakoita ja sirkkoja.

Lämpömattoja, lamppuja ja alusmateriaaleja kannattaa kysyä.  Varastosta löytyy jotain.  Terraarioiden sisustustarvikkeita rajoitetusti hyllyssä, mutta tilaamalla saadaan aina lisää.